Форум-отслабване > ДИЕТИ
Как да отслабна с 20 кг?
Kaloyana:
Да ви се похваля хора, продължавам да задържам постигнатите кг с елдата. След месец пак ще повторя диетата, много е ефикасна, елдата не е приятна на вкус, но засища невероятно, не ти се яде по цюл ден и сваляш килца. Абе, който има проблеми с теглото да я опита.
Vangi:
Калояна поздравления, че си успяла да свалиш. Аз отслабнах с 90-дневната диета 20 килограма и също като теб успявам да ги задържа. Промених начина си на хранене, (асовете си на хранене, абе станах друг човек. За да отслабне човек трябва да промени и режима си на живот, иначе не се получава.
Lubo:
Свалих 32 килограма с диетата на Дюкан преди 3 години. Оттогава до днес съм в 4-та фаза ан диетата на Дюкан и се движа в нормата 88-93 кг при височина 188 см. Прави са хората като казват че една диета може да промени стила на живота. Въпреки големите критики които отнесе Пиер Дюкан, аз съм много доволен от неговия режим.
Kaloyana:
Браво Любо, това да свалиш 32 кг си е направо подвиг. А пък и да ги задържиш е изкачване на Еверест. То си е голяма хобеа на тялото това. Ти как караше ударния режим на Дюкан, по колко дни?
Lubo:
Благодаря, Калояна :) Първата фаза на Дюкан я карах 10 дни. После протеините и зеленчуците ги редувах 5/5
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия