zdravni.com

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Кой е онлайн
  • Dot Online Guests: 2
  • Dot Online Users: 0
  • Dot Hidden Users: 0
  • Dot Total Users: 2

Реклами

Теми
xx Re: Съвет при използването на продукт за отсбване!
[ДИЕТИ]
yannita
Декември 08, 2014, 03:12:24 pm
xx "ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ"
[ДИЕТИ]
apostoloff
Ноември 30, 2014, 05:46:17 am
xx Re: ЕДНА ЗЛОВЕЩА ЗАГАДКА
[Проблеми със здравето]
gerito
Ноември 01, 2014, 10:23:10 am
xx Re: 90-ДНЕВНА ДИЕТА
[ДИЕТИ]
deskata
Октомври 03, 2014, 06:33:50 pm
xx Re: КАК ДА ЖИВЕЕМ 100 ГОДИНИ
[ДИЕТИ]
deskata
Октомври 03, 2014, 06:33:04 pm
xx Re: ДИЕТА СЪС ЕЛДА
[ДИЕТИ]
deskata
Октомври 03, 2014, 06:31:29 pm
smiley семена от чиа
[ДИЕТИ]
di
Декември 21, 2013, 02:23:51 pm
xx остра болка
[Проблеми със здравето]
123456789
Юли 30, 2013, 06:13:21 pm

Реклама

Автор Тема: ДИЕТА СЪС ЕЛДА  (Прочетена 51186 пъти)

Lili-78

• Newbie
  • *
  • Публикации: 10
    • Профил
ДИЕТА СЪС ЕЛДА
« -: Май 05, 2012, 09:16:33 am »
Нека да споделим мнения относно диетат с елда. За да имаме успех с една диета е фажно да споделяме опит и грешки, така отслабването е гарантирано. Предстои пълнолуние, а спазването на диетат по време на пълнолуние носи двоен успех. ;)

Dino

• Newbie
  • *
  • Публикации: 5
    • Профил
Re: ДИЕТА СЪС ЕЛДА
« Отговор #1 -: Май 05, 2012, 09:26:46 am »
И аз бих се включил в диетата. На 23 имам абитуриенска и искам да сваля някои килограм. Абе 2-3 да се все е нещо. Тръгнах и на фитнес, искам това лято да съм готин на морето :P :P :P

smurfche_

• Newbie
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
« Отговор #2 -: Май 05, 2012, 08:07:16 pm »
Здравейте!Диетата с елдата не е лека,но за сметка на това ефекта е много добьр!Аз за 4 дни,успях да смькна 4 кг и сьм повече от доволна!Идната седмица мисля отново да сьм на елда,но ако видя,че няма резултат ще я спра...
Желая много успех и много силна воля на всички,които са решили да я направят!  ;)

deskata

• Newbie
  • *
  • Публикации: 23
    • Профил
« Отговор #3 -: Май 06, 2012, 10:22:38 am »
Здравейте, смърфче,здравей Дино. Смърфче поздравления за 4 свалени кг.
Аз ще постна една диетична супа от елда

Диетична супа от елда

1 малък морков,
2 картофа,
 0.5 чаша елда,
1 малка глава лук

Eлдата се измива, покрива се със студена вода. Прибавете  нарязания лук. Нарязват се картофите и морковите.
Когато супата заври, намалете огъня и оставете супата да къкри.
При сервиране на супата може да добавите малка лъжичка  зехтин, но не е задължително.

slance

• Newbie
  • *
  • Публикации: 7
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #4 -: Май 07, 2012, 05:47:49 am »
Днес измина 1 седмица от диетата и приключвам. Резултата не е много обнадеждаваш  :( Миналия понеделник, когата започнах бях 79 кг, а днес сутринта съм 75 кг. В началото свалянето на килцата почна добре, първите 3 дни свалях точно по 1 кг дневно, следващите 2 дни по 0,5 кг, а последните два дни изобщо не мръднах от кантара. Като се стопира стрелката на 75 кг, не мърда и не мърда  :(. Защо така  ??? Иначе, съвсем стриктно я спазвах диетата, само елда с малко кисело млекце, и вечер - мноооого редъчик айрян.
Сега смятам да прекъсна за 2 седмици и да се опитам да задържа килцата, ще хапвам краставички, извара, пилешко, варени яйца, мляко...А после пак едноседмичен курс с елда.
Стискайте ми палци да се задържа на 75

deskata

• Newbie
  • *
    • Профил
« Отговор #5 -: Май 07, 2012, 09:09:29 am »
Слънце, колкото тялото е по-близко до нормалните си килограми, толкова по-трудно става отслабването, по-трудно и по-бавно. Дори и да спазваш стриктно диетата. Затова след  като искараш дните, определени за диета, спираш и се захранваш, за да задържиш постигнатите кг. След известно време, отново започваш диетата с елда. Това прекъсване е необходим, за да не свиква организма с диетат и да не реагира на нея. Но те поздравявам за свалентите 4 кг, защото не са малко за тези дни.

Dino

• Newbie
  • *
    • Профил
« Отговор #6 -: Май 07, 2012, 09:08:35 pm »
Два дни съм на диетата и съм -2 кг . Доволен съм продължавам. Елдата не е толкова неприятна на вкус, колкото четох :P

Dino

• Newbie
  • *
    • Профил
« Отговор #7 -: Май 09, 2012, 11:27:37 am »
До момента съм -4. Опитах и супата на деската. Елдата става за ядене и който иска да отслабне бързо да я пробва. За бала ще съм як пич ;D

Lili-78

• Newbie
  • *
    • Профил
« Отговор #8 -: Май 12, 2012, 07:59:04 pm »
Поздравления за постигнатото Дино. Четох някъде, че диетата с елда е една от най-безопасните,защото в елдата има доста от хранителните вещества важни за тялото :D
Чакаме отзиви за абитуриенския ти бар :P

Dino

• Newbie
  • *
    • Профил
Re: ДИЕТА С ЕЛДА
« Отговор #9 -: Май 18, 2012, 09:36:25 am »
Мерси Лили свалих 8-9 килца и я спирам за известно време. Поне за бала няма да съм толкова пухкаф. След месец я почвам пак. Нашите са изненадани от упоритостта ми и ме подкрепвам, щото съм си голям лакомник и трудно се спирам пред готина храна, ама сета издържах. По време на диетaта не се чувства много глад. Eлдата има особен вкус, но с малко подсладител и кисело мляко става.
Айде стискам палци на всички които я правят. :P

slance

• Newbie
  • *
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #10 -: Май 19, 2012, 09:00:34 pm »
Някой може ли да ми каже, колко време трябва да почивам след елдата, за да започна отново едноседмичен курс. Изминаха 2 седмици, откакто я спрях и успях да задържа килцата. Но искам пак да я почвам, защото съм 75, а имам дооооста за сваляне. Първият път с елдата успях да сваля само 4 кг за седмица, надявам се сега да не е по-лош резултата

Lili-78

• Newbie
  • *
    • Профил
« Отговор #11 -: Май 20, 2012, 09:42:48 am »
 slance, изчакай около месец, за да няма привикване на организма към диетата. Колкото е по-изненадан организма, толкова по-бързо и по-вече кг се свалят.Затова според мен изчакай още 2 седмици и я направи отново.

doris

• Newbie
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
« Отговор #12 -: Май 23, 2012, 05:53:51 pm »
Колко на ден може да се хапва елда. Колко е дневната дажба за отслабване?

deskata

• Newbie
  • *
    • Профил
« Отговор #13 -: Май 24, 2012, 10:43:57 am »
Спокойно можеш да хапваш някъде около 200 г елда на ден, заедно с кисело мляко, прясно мляко или чиста, накисната предишния ден във вода.

slance

• Newbie
  • *
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #14 -: Май 28, 2012, 11:53:07 am »
Изминаха 3 седмици, откакто изкарах едноседмичен курс с елда. Тогава успях да сваля само 4 кг и се стопирах на 75 кг. Успях да ги задържа до сега, като се опитвах да си хапвам от всичко (само без хляб и тестени работи), но на мен изкушение ми е сладкото под всякакви негови форми, и от време на време попрекалявах с него. От вчера съм отново на елда с кисело мляко. Мисля да изкарам до края на седмицата и да видим какъв ще е резултата. Стискайте палци да съм пак надолу с 4-5 килца.
И така...в неделя - старт 75 кг, ще видим в петък...

Най-много мнения на:

Последен регистрирал се потребител

SimplePortal 2.1.1