zdravni.com

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Кой е онлайн
  • Dot Online Guests: 1
  • Dot Online Users: 0
  • Dot Hidden Users: 0
  • Dot Total Users: 1

Реклами

Теми
xx Re: Съвет при използването на продукт за отсбване!
[ДИЕТИ]
yannita
Декември 08, 2014, 03:12:24 pm
xx "ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ"
[ДИЕТИ]
apostoloff
Ноември 30, 2014, 05:46:17 am
xx Re: ЕДНА ЗЛОВЕЩА ЗАГАДКА
[Проблеми със здравето]
gerito
Ноември 01, 2014, 10:23:10 am
xx Re: 90-ДНЕВНА ДИЕТА
[ДИЕТИ]
deskata
Октомври 03, 2014, 06:33:50 pm
xx Re: КАК ДА ЖИВЕЕМ 100 ГОДИНИ
[ДИЕТИ]
deskata
Октомври 03, 2014, 06:33:04 pm
xx Re: ДИЕТА СЪС ЕЛДА
[ДИЕТИ]
deskata
Октомври 03, 2014, 06:31:29 pm
smiley семена от чиа
[ДИЕТИ]
di
Декември 21, 2013, 02:23:51 pm
xx остра болка
[Проблеми със здравето]
123456789
Юли 30, 2013, 06:13:21 pm

Реклама

Автор Тема: ДИЕТА СЪС ЕЛДА  (Прочетена 51187 пъти)

deskata

• Newbie
  • *
  • Публикации: 23
    • Профил
Re: ДИЕТА СЪС ЕЛДА
« Отговор #15 -: Май 28, 2012, 09:00:21 pm »
slance, поздравления за успеха! Не се притеснявай, ако тялото сега не реагира с бързо отслабване в първите дни, но стискай зъби и я направи до край, ще имаш успех! С теб сме! :-* :-* :-*

slance

• Newbie
  • *
  • Публикации: 7
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #16 -: Май 28, 2012, 09:20:48 pm »
a kolko e max vreme, koeto moga da izkaram na elda?

deskata

• Newbie
  • *
    • Профил
« Отговор #17 -: Май 29, 2012, 10:29:22 am »
7 дни. После прекъсваш,за да не привиква организма.

Ines

• Гост
« Отговор #18 -: Май 30, 2012, 07:10:16 pm »
Хайде и аз да се цопна в елдената темичка  :D
Освен елда (която принципно обожавам) какво друго и по кое време от деня мога да хапвам (плодове, зеленчуци, мляко) и въобще добавянето на каквото и да било пречи ли на отслабването? Колко грама сурова елда е разрешена на ден?

deskata

• Newbie
  • *
    • Профил
« Отговор #19 -: Май 30, 2012, 08:36:35 pm »
Здрасти Инес!
На ден можеш да хапваш толкова елда колко ти е вкусно, но по принцип някъде около 200 г е добре .
Ето ти и какво можеш да хапваш друго:
При тази диета трябва да се спазват следните правила:
- Трябва да се яде  кашата  от елда и да се пие 1% кисело мляко (1 литър на ден).
- Пийте вода, минерална или обикновена (2 литра на ден).
- Можете да пиете чай или кафе ( общата количество  на течността не трябва да надвишава 3 литра на ден).
- Може да ядете плодове, но не повече от 2 парчета от даден плод,  ябълки, например.
- Ако гладът е неумолим преди сън,  позволено е да  изпиете половин  чаша кисело мляко, разредено с минерална вода.
- Можете да ядете до сто и петдесет грама  кисело мляко на ден.
- Алкохолът е по-добре да се елиминира напълно.
- По време на диетата и след това можете да вземате мултивитамини, най-малко 1 месец.
- След 14 дни  диета, тялото се нуждае от почивка, за да се избегне привикване към елдата.
- Повторете  диета след две седмици, за да консолидирате получените резултатите.

Ines

• Гост
« Отговор #20 -: Май 30, 2012, 08:44:08 pm »
Благодаря ти за изчерпателното инфо, Деска!  :-*
Но!  ::)   "...и да се пие 1% кисело мляко (1 литър на ден)" и по-нататък: "Можете да ядете до сто и петдесет грама  кисело мляко на ден." Противоречат си. Или пък може би трябва да е разбито (тип айрян) млякото?! И май не питах колко време се спазва?  :D

deskata

• Newbie
  • *
    • Профил
« Отговор #21 -: Май 30, 2012, 09:27:15 pm »
 Инес, киселото мляко за пиене 1 процент е кефир или айран :) А освен него се хапва и 150 г киселро мляко натурално.
Диетите са две и двете са руски - първата е 7 дни, а втората е 14 дневна.
Първата се хапва само елда и кисело мляко, а при втора освен елдата -и останалите продукти, за които ти писах. И при двете се прави почивка след първата серия, за да няма привикване.

Lili-78

• Newbie
  • *
  • Публикации: 10
    • Профил
« Отговор #22 -: Май 31, 2012, 10:11:42 am »
При диетата с елда е най-важно да се правят прекъсвания, за да не привиква организма и другото което е важно след като се направи една серия с елда  не се нахвърляте на храната, бавно се захранвайте, за да няма връщане на килцата.

slance

• Newbie
  • *
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #23 -: Юни 01, 2012, 10:42:17 am »
Хей дами, кажете как да изляза най-правилно и да се захраня след елдата? Утре ми е 7-ми ден и мисля да спирам, за да няма привикване, а след 3 седмици - отново. 
Мислех си другата седмица постепенно да намалявам елдата (в рамките на 2-3 дни), като започна да включвам и извара, варени яйца, ябълки, и разбира се киселото млекце, т.е. да не я спирам изведнъж елдата. Дали е правилно така?
Или пък да взема да мина на нещо средно между разделното хранене и 90-дневната...Никога не съм се хранила разделно, но ще се опитам главно да не смесвам белтъчини със въглехидрати, а ще комбинирам всичко със зеленчуци, и разбира се до обяд - ябълки (аз и без другото това винаги ми е било закуската).
Казвайте, ако някой има по-подходящи идеи...

Lili-78

• Newbie
  • *
    • Профил
« Отговор #24 -: Юни 01, 2012, 12:42:52 pm »
Миличка, трябва да спазваш следното правило, при захранване е  необходимо в продължение на няколко дни- 3-4, да хапваш не повече от 600 калории дневно. След това увеличаваш броят на допустимите калории два пъти и  така трябва да се  храниш  10 дни.
По време на захранването не хапваш елда, за да ограничиш минимума за свикване с нея от страна на организма. Иначе можеш да хапваш всичко ,но в рамките на 600 калории за 3-4 дни, след което минаваш на 1200 калории до 10 дни.
Така ще запазиш свалените кг и следващия месец отново можеш да минеш на елда за няколко дни.

slance

• Newbie
  • *
    • Профил
    • Ел. поща
« Отговор #25 -: Юни 01, 2012, 10:03:57 pm »
600 калории  ??? Кажете ми какво да ям и да е само 600 калории, че аз в момента приемам може би повече калории, защото си хапвам доста елда, и всеки ден по 1 кофичка кисело мляко 0,1 %.
Направо се отчаях  :'(. Ами то 1 яйце има около 150 кал., ама само с 1 яйце става ли? Смятам да продължа и с кофичката кисело мляко (на етикета пише 37 кал на 100 г), ще ръфам и краставици в големи количества (около 20 кал на 100 г), задължително и извара... Май станаха много калориите, но това са ми любимите неща, за които съм изгладняла, и слава богу, че са ниско калорични. Забравих и сладкото - 2-3 ябълки. Май далеч надминах 600-те калории...

Офффффф  :'(

deskata

• Newbie
  • *
    • Профил
« Отговор #26 -: Юни 02, 2012, 10:02:52 am »
Slance, добре си си подбрала менюто, продължавай смело напред :D

Lili-78

• Newbie
  • *
    • Профил
« Отговор #27 -: Юни 03, 2012, 11:51:25 am »
Слънце, гледай да не хапваш много сладко, сладки плодове като банани ,да речем, много мазно също и нещата ще дойдат на мястото си. Изварата, ако не е солена и е фитнес , няма калории, така че и нея смело можеш да я хапваш.

az

• Newbie
  • *
  • Публикации: 17
    • Профил
« Отговор #28 -: Юни 14, 2012, 10:44:33 am »
За да има ефект голям при това с отслабването с елдата е много важно как приготвяте елдата.Добрият вариант е да не я варите.

Kaloyana

• Newbie
  • *
  • Публикации: 29
    • Профил
« Отговор #29 -: Юни 26, 2012, 10:50:08 am »
Защо не трябва да се вари елдата?

Най-много мнения на:

Последен регистрирал се потребител

SimplePortal 2.1.1